Programe pe care le-am folosit și mi-au plăcut

WatchaDoing - http://fish-bytes.com/whatchadoing/index.html - aplicația se instalează din browser, prin Flash care instalează Adobe AIR. E pentru un fel de jurnal de activitate digital, te întreabă periodic ce faci și îți arată rapoarte.

https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/unclrd/ - add-on („extensie”) pentru Firefox care afiseaza paginile web in alb si negru. Pe cateva pagini nu merge bine si derularea paginilor e mai inceata, dar cand vrei doar textul paginii, e mai placut sa nu-ti fure atentia culori fara folos.

Open Tabs Next to Current - add-on/extensie pentru Firefox care face ca deschiderea de noi tab-uri să aibă loc imediat după tab-ul selectat/activ/curent.

Open Link in Silent Tab.

http://www.xmind.net/ și http://freemind.sourceforge.net/wiki/index.php/Main_Page - Programe pentru crearea de „mind maps” sau diagrame de tip pânză de păianjen, sau diagrame în care în centru se află o idee care se dezvoltă prin ramificații. Câteva din mind-map-urile mele făcute cu XMind se găsesc pe acest blog, aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu