În acest videoclip fac o prezentare a aplicației de vreme Weather din Windows 10, așa cum arată ea azi, în 25.09.2016. Acest program face parte din categoria aplicațiilor universale, făcute pentru Windows 10, aplicații care funcționează și pe calculatoare desktop, și pe tablete, dar și pe telefoane mobile. Aplicația Weather îți permite să navighezi în informațiile despre vremea din acest moment sau din această săptămână, mai precis 10 zile începând cu ziua de azi, pentru locul tău curent, să vezi temperaturile medii și de record pentru locul tău și în jurul lumii. Nu sunt sigur dar cred că poți folosi și funcția asistentului digital Cortana din Windows 10 pentru a afla informații despre vremea din săptămână sau dintr-un anumit moment al zilei cu această aplicație, dar, după cum vedeți [ARĂT] , eu am Cortana dezactivat. Pentru a funcționa, aplicația Weather are nevoie de o conexiune la Internet.
Astfel arată când pornește. [ARĂT] Bara de titlu și pagina de încărcare sunt albastre. [ARĂT]
În bara de titlu [ARĂT], care nu este vizibilă decât când modul de tabletă este dezactivat, când am navigat de pe pagina principală a aplicației respective, în stânga este o săgeată orientată spre stânga [ARĂT] care, când se apasă pe ea, duce utilizatorul la pagina anterioară din aplicație în care se afla, așa cum se obișnuiește în aplicațiile universale. Titlul aflat pe bara de titlu este „Weather” [ARĂT] iar în partea dreaptă a barei de titlu avem cele 3 butoane, de minimizare [ARĂT] , de restaurare sau maximizare [ARĂT] și de închidere a ferestrei [ARĂT] .
Remarcăm că acum fereastra aplicației este la dimensiunea maximă posibilă pe acest dispozitiv când modul de tabletă nu este activat. [ARĂT]
Bara de navigare.
În partea stângă a ferestrei programului este o bară verticală de navigare [ARĂT] de grosime de aproximativ 1cm pe dispozitivul meu (laptop), de culoare gri închis cu pictograme albe pe fundal transparent [ARĂT] . Pictogramele nu sunt realiste ci sunt niște simboluri. Pictogramele între a 2-a și a 4-a și ultima [ARĂT] sunt pagini ale aplicației, iar când o pagină este deschisă în stânga pictogramei acelei pagini apare o bară verticală albastră (aceeași nuanță de albastru ca bara de unelte din partea de sus a aplicației) [ARĂT] .
Prima pictogramă din bara de navigare este butonul de meniu. [ARĂT]
Prima pictogramă este nu doar pe bara de navigare ci și pe bara de unelte din partea de sus a programului, este la intersecția celor două bare, în colțul din stânga sus [ARĂT] . Această pictogramă este pe fundal albastru și are trei linii paralele cu axa Ox la distanțe egale între ele [ARĂT] , este vorba de des întâlnitul buton de meniu, ca în Firefox, Chrome sau aplicațiile mobile. Ce face acest buton? Extinde toată bara de navigare pe lățime [ARĂT] astfel încât să se poată vedea un text lângă fiecare pictogramă de pe aceasta (cu excepția butonului acesta de extindere a meniului). Dacă apăsăm din nou pe acest buton [ARĂT] , bara de navigare revine la lățimea inițială.
Al doilea buton din bara de navigare este „Forecast” tradus Prognoza și are ca simbol o casă 2D fără etaj, cu pod și ușă [ARĂT] . și un text asociat, „Forecast” [ARĂT] . Acest buton deschide pagina deschisă la pornirea aplicației în mod automat, de aceea acest buton ne duce între ghilimele „acasă”. [ARĂT]
Bara orizontală de unelte este vizibilă în întregime doar în pagina Forecast. [ARĂT] În pagina Forecast sunt informațiile importante despre vremea dintr-un anumit loc.
Bara orizontală de unelte conține, de la stânga la dreapta, butonul de meniu aflat și pe bara de navigare în partea de sus stânga [ARĂT] , titlul paginii curente („Forecast”)[ARĂT] , și, aliniate la dreapta, următoarele unelte: „Refresh” cu pictograma unei săgeti care se învârte în cerc și aproape își mănâncă coada[ARĂT] , „Add to Favorites” cu pictograma unei stele cu contur alb și umplută cu transparent[ARĂT] , „Pin” cu pictograma unei pioneze[ARĂT] , un buton cu pictograma unor puncte de suspensie[ARĂT] , și cutia de căutare[ARĂT] . Această bară de unelte are o grosime de aproximativ 1cm pe laptopul meu [ARĂT] .
La apăsarea butonului Refresh, tradus Reîncarcă, întreaga pagină Forecast sau Prognoza se reîncarcă prin niște animații plăcute cu ultimele informații disponibile despre vremea din locul ales [ARĂT] . Am văzut că informațiile se reîncarcă periodic dacă aplicația rămâne deschisă.
La apăsarea butonului Add to Favorites sau, tradus, Adaugă la Favorite, pictograma conturului unei steluțe se umple cu alb [ARĂT] și în pagina Favorites a aplicației va apărea locul care în prezent este deschis în pagina Forecast [ARĂT] . Dacă apăsăm din nou, locul va fi eliminat din lista de locuri favorite și pictograma butonului va redeveni o steluță neumplută [ARĂT] . La fiecare schimbare a stării de favorit a unui loc, se afișează o fereastră care ne confirmă că schimbarea a avut loc. Pentru a ne continua activitatea în aplicația Weather, în această fereastră trebuie să facem clic pe butonul „Close” (care se traduce „Închide”). [ARĂT]
La apăsarea butonului Pin sau, tradus, Fixează, apare o fereastră care ne întreabă dacă îi permitem aplicației să pună un „tile” în Meniul Start [ARĂT] . „Tile” se poate traduce prin „piesă de mozaic”. Dacă acceptăm, în Meniul Start va apărea o piesă de mărime medie cu informații actualizate permanent despre vremea din locul deschis în momentul acela în aplicația Weather [ARĂT] . Butonul își va schimba pictograma dintr-o pioneză orientată înspre stânga într-o pioneză orientată spre stânga jos peste care în dreapta jos se suprapune un semn de interzis [ARĂT] , iar sfatul pe ecran al acestui buton va fi „Unpin” (tradus Scoate). Dacă apăsăm din nou pe buton, piesa creată în Meniul Start va dispărea fără a ni se cere vreo confirmare.
La apăsarea butonului cu puncte de suspensie bara orizontală se extinde în grosime pentru ca butoanele de pe ea cu excepția butonului de meniu, a acestui buton și a butonului de căutare să aibă nume sub ele [ARĂT] . Apăsarea din nou a acestui buton face ca bara de unelte să revină la starea inițială. [ARĂT] Acest buton devine mai util când lățimea ferestrei este mică, după cum vom vedea mai târziu.
La tastarea în cutia de căutare apar sugestii de locuri din întreaga lume sub forma unui meniu de autocompletare sub cutie[ARĂT] . Când sunt unele caractere tastate în cutia de căutare, apare în stânga butonului de căutare și un buton în formă de X pentru golirea cutiei de căutare[ARĂT] . Efectuarea unei căutări se face prin apăsarea tastei Enter sau prin apăsarea butonului de căutare (cel în formă de lupă) [ARĂT] după introducerea unor informații în cutie, dar doar când există sugestii sub cutie [ARĂT] . Cu tastele săgeți Sus și Jos se poate modifica selecția inițială a primului rezultat de căutare din cutia cu sugestii[ARĂT] .
De remarcat este că bara orizontală de unelte [ARĂT] își ajustează culoarea de fundal să se potrivească cu culoarea de fundal a paginii Forecast care se ajustează în funcție de ora locului și de vremea de acolo.
Conținutul paginii Forecast care este și pagina principală [ARĂT] .
Pe fundal apare o imagine cu nori, cer senin, sau ce se potrivește mai bine pentru vremea din prezent [ARĂT] . În această pagină apare sus numele locului [ARĂT] , o pictogramă care indică starea vremii pe scurt (înnorat, senin sau între, etc.) [ARĂT] , temperatura în grade Celsius sau Fahrenheit [ARĂT] . Temperatura poate fi schimbată dintr-o unitate de măsură în alta cu un singur clic în dreapta temperaturii pe litera C sau pe litera F [ARĂT] . Sub temperatură apare descrierea în cuvinte a vremii, de exemplu „Partly Sunny” adică parțial însorit [ARĂT] . Mai apare ora la care informațiile au fost ultima dată actualizate [ARĂT] , care este temperatura care se simte [ARĂT] , direcția și viteza vântului [ARĂT] , vizibilitatea [ARĂT] , barometrul [ARĂT] , un indicator pentru umiditate [ARĂT] și un indicator pentru temperatura punctului de rouă [ARĂT] , „dew” traducându-se „rouă”. Sub aceste informații apare prognoza pentru zilele următoare în niște carduri de informații așezate pe o axă orizontală [ARĂT] . Cred că aceste carduri includ temperatura minimă și maximă. [ARĂT]
Implicit este selectată prognoza pentru ziua de azi [ARĂT] și sub apare prognoza pe ore pentru ziua selectată, cu un grafic ușor de înțeles când este setat modul „Summary” tradus „Sumar” [ARĂT] . Graficul are ora pe axa Ox [ARĂT] și tempertura pe axa Oy [ARĂT] , iar paralel cu axa Ox este o axă pe care sunt puse diverse simboluri (când e înnorat, când e Lună și e senin etc.) [ARĂT] . Deasupra punctelor care formează graficul este afișată temperatura din respectivul moment al zilei [ARĂT] . Există o linie verticală care separă o zi de altă zi în graficul orelor, dar remarcăm că în grafic nu se văd clar orele individuale, ci doar unele repere mai importante [ARĂT] . Când este setat modul „Details” tradus „Detaliat” nu mai apare graficul ci apar date mai multe cum ar fi informații despre precipitații și vânt pentru fiecare oră [ARĂT] .
Sub apare prognoza pentru noapte și pentru zi [ARĂT] . Se spun că cerul va fi în mare parte noros sau senin și temperatura maximă pentru noapte și zi [ARĂT] . Aici mai apar orele de răsărire a Soarelui și a Lunii[ARĂT] , și orele de apunere a Soarelui și a Lunii[ARĂT] , faza în care se află Luna[ARĂT] , probabilitatea precipitațiilor[ARĂT] , procentul de umiditate[ARĂT] , indexul UV [ARĂT] și detalii despre vânt[ARĂT] . Sub apar date istorice despre vremea din această zi a anului în locul selectat [ARĂT] . La baza paginii apare sursa informațiilor din pagină. [ARĂT]
Al treilea buton de pe bara de navigare este al paginii cu numele Historical Weather, tradus Vremea istorică, [ARĂT] pagină care are ca simbol două grafice de funcții în cadranul I cu axele Ox și Oy [ARĂT] . Aici apar mai multe date istorice despre vremea din locul selectat. În bara de unelte mai apar doar titlul „Historical Weather” și o cutie de căutare [ARĂT] . Dedesubt apare numele locului curent și trei opțiuni exclusive între ele din care prima este „Temperature” (Temperatură) și este implicit selectată [ARĂT] . După ea mai sunt „Rainfall” (Precipitație) [ARĂT] și „Snow days” (Zile cu zăpadă) [ARĂT] . Având în vedere că opțiunea selectată acum este Temperatura, graficul are pe axa Ox lunile anului [ARĂT] și pe axa Oy temperatura [ARĂT] . În loc de puncte, pe grafic sunt niște dreptunghiuri cu lungimea pe verticală, care arată intervalele de variație a temperaturii în fiecare lună a anului în istorie în locul respectiv [ARĂT] . Când sunt selectate opțiunile „Precipitație” [ARĂT] sau „Zile cu zăpadă” [ARĂT] , graficele sunt similare, dar dreptunghiurile nu mai indică intervale ci pornesc de pe axa Ox [ARĂT] , iar pe axa Oy sunt trecuți centimetri (în modul „Precipitație”) [ARĂT] sau zile (în modul „Zile cu zăpadă”) [ARĂT] . Selectând o lună prin clic pe un dreptunghi din grafic [ARĂT] sau selectând o lună din an din meniul de sub grafic într-o cutie de selectare [ARĂT] , mai jos se afișează niște informații. Implicit este selectată luna curentă. Informațiile afișate sunt pentru luna selectată: temperatura medie maximă [ARĂT] , temperatura medie minimă [ARĂT] , recordul de temperatură maximă împreună cu anul când s-a înregistrat [ARĂT] și recordul de temperatură minimă împreună cu anul când s-a înregistrat [ARĂT] . Ultima informație care mai apare este volumul mediu de precipitații pentru luna selectată [ARĂT] .
Al patrulea buton de pe bara de navigare este al paginii Favorites (tradus Favorite). [ARĂT] Pictograma care simbolizează această pagină este un contur de stea cu 5 colțuri și niște bare orizontale paralele suprapuse peste contur în partea jos dreapta care simbolizează un meniu [ARĂT] . În această pagină apare titlul „Favorites”, fără vreo cutie de căutare [ARĂT] , iar sub titlu sunt două secțiuni: „Launch Location” tradus ca locul de pornire, inițial sau de lansare [ARĂT] . Sub acest titlu de secțiune apare un singur card asemănător în dimensiune și conținut cu o piesă de mozaic în format lat din Meniul Start a locului de pornire [ARĂT] , locul implicit care este pornit la pornirea aplicației. De fapt, cardul este puțin mai mare decât piesa de mozaic și la lungime, și la lățime [ARĂT] . În ea sunt suprinse doar informațiile de pe o singură pagină a piesei de mozaic în format lat: numele locului [ARĂT] , temperatura[ARĂT] , temperatura minimă[ARĂT] , maximă[ARĂT] , viteza și direcția vântului [ARĂT] , procentul de precipitații [ARĂT] , iar jos starea vremii descrisă în puține cuvinte, cum ar fi „Partly Cloudy” tradus „Parțial înnorat” [ARĂT] , dar la fel ca și piesele de mozaic din Meniul Start în fundal apare o imagine cu cerul corespunzător stării vremii [ARĂT] , exact ca fundalul din pagina Forecast.
Sub secțiunea „Launch Location” care conține un singur card, apare titlul de secțiune „Favorite Places” [ARĂT] care se traduce „Locuri favorite” și care are sub ea, aranjate de la stânga la dreapta [ARĂT] , carduri pentru fiecare loc marcat ca favorit folosind butonul de pe bara de unelte din pagina principală. Dacă nu încap pe un rând, aceste carduri trec pe următorul rând, exact ca textul din programul Notepad când funcția Word Wrap (Încadrarea cuvintelor) este activată. La final, mai este un card, de aceleași dimensiuni, cu fundal albastru și un semn plus mare în mijloc [ARĂT] . Apăsând pe el, se deschide o subpagină numită „Add to Favorites”. Acest nume se traduce „Adaugă la favorite” și pagina are în centrul ei orizontal o cutie de căutare [ARĂT] care dă posibilitatea utilizatorului să găsească un loc nou și să îl marcheze ca favorit doar alegându-l din lista de sugestii care apare sub cutia de căutare. Dacă alegem un loc care este deja în lista de locuri favorite, aplicația revine automat la pagina anterioară, adică „Favorites” [ARĂT] , fără să facă nimic deosebit, altfel, adaugă locul selectat la Favorite și revine la pagina „Favorites” [ARĂT] . Făcând clic pe oricare din cardurile din pagina „Favorites” care reprezintă locuri, aplicația ne duce la pagina principală Forecast, cu locul selectat [ARĂT] .
Ultimul buton de pe bara de navigare aliniat în sus este al cincilea, cu sfatul pe ecran „Send Feedback” tradus „Trimite aprecieri” [ARĂT] . Este vorba de tehnica In-App Feedback, prin care utilizatorii pot trimite dezvoltatorului aplicației păreri despre aplicație, pozitive dar și negative. Butonul „Send Feedback” nu deschide o pagină în aplicația Weather ci o pagină într-o nouă fereastră, în aplicația Feedback Hub incorporată de Microsoft în Windows 10. [ARĂT] Eu am văzut că în această aplicație uneori mai răspund utilizatorilor inclusiv angajați Microsoft.
Începând cu al 6-lea buton de pe bara de navigare, cele două butoane rămase sunt aliniate vertical în jos. [ARĂT]
Primul buton aliniat în jos sau al 6-lea buton [ARĂT] este o decupare circulară a fotografiei de profil a contului Microsoft cu care m-am conectat pe întregul sistem de operare imediat după instalarea Windows 10. Butonul are sfatul pe ecran „Sign out” [ARĂT] tradus „Deconectare” fiindcă dacă fac clic pe el se deschide o fereastră [ARĂT] în care îmi apare contul Microsoft cu care m-am conectat la aplicație și o legătură „Sign out”. Aplicația ne informează în această fereastră [ARĂT] că dacă ne deconectăm, setările aplicației și locurile favorite nu vor mai fi sincronizate pe toate dispozitivele conectate la acel cont.
Al doilea buton aliniat în jos sau al 7-lea și ultimul buton de pe bara de navigare deschide pagina setărilor aplicației, având ca simbol o rotiță dințată [ARĂT] și ca nume în dreapta sau ca sfat pe ecran „Settings” [ARĂT] tradus „Setări”. În această pagină sus apare titlul „Settings” [ARĂT] , iar dedesubt apar legături către cele 5 secțiuni ale paginii [ARĂT] care se încarcă dedesubt. Legăturile sunt „General” (care se traduce „General”), „Privacy statement” (care se traduce „Declarație de confidențialitate”), „Terms of use” (care se traduce „Termeni de utilizare”), „Credits” (care se traduce „Credite”) și „About” (care se traduce „Despre”). Dacă facem clic să deschidem secțiunea „General” [ARĂT] se vede că putem schimba unitatea de măsură a temperaturii din Fahrenheit în Celsius și invers[ARĂT] . Mai jos putem să activăm opțiunea „Always detect my location” [ARĂT] astfel încât locul de pornire al aplicației în pagina Forecast să fie detectat automat de o funcție a sistemului de operare (astfel numele locului se obține prin analizarea adresei IP, a rețelelor WiFi din jur, sau a GPS-ului dacă dispozitivul pe care folosim aplicația Weather are această facilitate) dar când încercăm acest lucru ni se cere să confirmăm acțiunea. Eu am ales să fac clic pe „Default Location” [ARĂT] (tradus „Loc implicit”), să tastez în cutia de căutare aflată dedesubt numele unui oraș [ARĂT] și să îl aleg apoi din lista de sugestii care apare dedesubt. Remarc că dacă este deja un loc ales în cutia de căutare, pentru a alege un alt loc trebuie să tastăm peste vechiul nume de loc, nu îl putem șterge înainte de a tasta primul caracter din numele noului loc dorit [ARĂT] . În secțiunea „Privacy statement” [ARĂT] se deschide o pagină web Microsoft care explică cum utilizează Microsoft numeroasele informații, unele cu caracter personal, colectate de aplicațiile Microsoft. În secțiunea „Terms of use” [ARĂT] se deschide o pagină web Microsoft care explică faptul că nimeni nu are dreptul să folosească serviciile și produsele Microsoft decât dacă utilizatorii sunt de acord cu ceea ce scrie în această pagină.
În secțiunea „Credits” [ARĂT] sunt afișate serviciile prin care Microsoft obține informațiile legate de vreme, prognozele etc. Iar mai jos sunt afișate sursele imaginilor folosite în aplicație pentru a descrie starea vremii. În secțiunea „About” [ARĂT] se spune titlul aplicației (Weather)[ARĂT] , autorul ei (Microsoft Corporation)[ARĂT] și versiunea ei, în cazul meu 4.13.47.0[ARĂT] . Se dau 3 legături dintre care cea mai interesantă este a treia. Când se face clic pe ea, se deschide în navigatorul de Internet o pagină care are alte legături la rândul ei și descrie ceea ce face aplicația Weather în mare, inclusiv integrarea aplicației Weather în Cortana.
La alte dimensiuni ale ferestrei, aplicația se comportă puțin diferit, în unele pagini. În pagina Historical Weather, când fereastra este făcută mai puțin lată, cele 3 butoane din partea sus dreapta apar doar ca niște pictograme fără text [ARĂT] și cutia de căutare este concentrată într-un simplu buton de căutare care la clic se extinde într-o cutie normală de căutare, [ARĂT] și când fereastra este făcută și mai puțin lată, graficul nu mai apare și informațiile pentru fiecare lună în parte sunt una sub cealaltă. [ARĂT] În pagina Forecast, când lățimea ferestrei scade după un punct, în bara de unelte butonul „Pin” sau „Unpin” este ascuns în meniul care apare la apăsarea butonului cu punctele de suspensie, [ARĂT] iar cutia de căutare este concentrată în butonul de căutare, locul unde se tastează termenii de căutat apărând doar după ce se face clic pe butonul de căutare. [ARĂT] De asemenea, la o lățime mai mică a ferestrei, pe pagina Forecast prognoza pe zile și prognoza pe ore nu se vede în întregime, ci trebuie derulată cu săgețile din stânga și din dreapta lor. [ARĂT] Când fereastra este maximizată, în pagina Forecast prognoza pe zile se vede complet. [ARĂT]
Piesele de mozaic au următorul aspect (pornind de la piesa cu dimensiunea cea mai mică către piesa cu dimensiunea cea mai mare). Indiferent de dimensiunea piesei, în ea apare și numele locului.
- La dimensiunea mică a piesei [ARĂT] , se afișează temperatura curentă [ARĂT] .
- La dimensiunea medie a piesei [ARĂT] , se afișează pe prima pagină temperatura curentă [ARĂT], descrierea vremii în câteva cuvinte („Partly Sunny” tradus „Parțial însorit”, de exemplu) [ARĂT] și se mai afișează alte două temperaturi cu un font de dimensiune mai mică în partea dreaptă, [ARĂT] temperaturi care nu știu ce reprezintă. M-am gândit că prima e temperatura maximă și a doua cea minimă, dar în mod ciudat am văzut odată că temperatura curentă depășea temperatura maximă. Pe a doua pagină a piesei medii se afișează starea vremii [ARĂT] și temperatura în următoarele 3 ore [ARĂT] .
- La dimensiunea lată a piesei, se afișează pe prima pagină cele 3 temperaturi [ARĂT] , starea vremii în cuvinte [ARĂT] , procentul de precipitații [ARĂT] , direcția și viteza vântului [ARĂT] . Pe a doua pagină se afișează prognoza meteo pentru ziua curentă și pentru următoarele 2 zile, deci 3 zile în total [ARĂT] . La fiecare zi se afișează starea vremii printr-o caricatură [ARĂT] , temperatura minimă [ARĂT] și maximă [ARĂT] .
- La dimensiunea largă a piesei, se afișează pe singura pagină starea curentă a vremii în câteva cuvinte [ARĂT] , temperatura curentă cu font de dimensiune mare [ARĂT] , și dedesubt, cu aceleași informații ca la piesa în format lat, prognoza meteo pentru 5 zile, începând cu ziua de azi [ARĂT] .
Dacă intrăm în aplicația „Setări”, [ARĂT] în pagina „Personalization” (tradus personalizare) [ARĂT] , secțiunea „Lock screen” (tradus ecran de blocare) [ARĂT] , sub „Choose an app to show detailed status” (tradus Alege o aplicație care să afișeze starea în detaliu) [ARĂT] , dacă facem clic pe imagine vom putea alege aplicația Weather [ARĂT] , și apoi, dacă intrăm în ecranul de blocare (cu combinația de taste Win+L) vom vedea starea vremii chiar sub zi și dată, [ARĂT] mai exact, vom vedea locul [ARĂT] , temperatura curentă [ARĂT] , starea vremii în următoarele ore descrisă în câteva cuvinte [ARĂT] și ora la care temperatura va fi maximă [ARĂT] . Putem și mai jos în acea secțiune din aplicația Setări să alegem aplicația de vreme, dar la mine pe laptop acea setare nu funcționează.
Remarc de asemenea că aplicația nu are în prezent „Jump List” (tradus listă de „salturi”), sau comenzi rapide când se face clic dreapta pe aplicație în Meniul Start [ARĂT] sau pe bara de sarcini. [ARĂT]
DACĂ ÎȚI PLACE ACEST VIDEOCLIP, TE ROG MULT SĂ TE ABONEZI, SĂ APRECIEZI VIDEOCLIPUL ȘI SĂ ÎL DISTRIBUI. AȘTEPT SUGESTII, DE EXEMPLU ALTE APLICAȚII DE ANALIZAT. Mulțumiri (Y) (Y) și Doamne ajută!
P.S.: După publicarea videoclipului de mai sus și a textului lui, am văzut după un timp că elementele din secțiunea Favorite Places a paginii Favorites au meniu contextual cu opțiunea „Remove from Favorites”.
P.P.S.: „Snow days” nu se traduce prin „Zile cu zăpadă” ci prin „Zile cu ninsoare”.
P.S.: După publicarea videoclipului de mai sus și a textului lui, am văzut după un timp că elementele din secțiunea Favorite Places a paginii Favorites au meniu contextual cu opțiunea „Remove from Favorites”.
P.P.S.: „Snow days” nu se traduce prin „Zile cu zăpadă” ci prin „Zile cu ninsoare”.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu