[EN] Folder Index

A program for navigating through the files and folders on the computer with the special functionality which gives the user the power to create a Contents/Index of every folder on the computer using text and links to subfolders and files in the folder. The program was tested on Windows 7/10.

Help text inside the program (in Romanian - if there is interest in translating this in English, please post a comment):
Acesta este un program de navigare prin fișierele și dosarele de pe calculator.
Pe lângă câteva funcții de bază pe care le așteptați de la un asemenea program, există funcția de „Dosare importante” (vezi panoul din partea stângă), o colecție de dosare pe care utilizatorul le poate accesa foarte ușor, într-un mod asemănător cu semnele de carte (bookmarks) dintr-un program de navigare pe Internet.
O funcție esențială a programului este întâlnită în panoul „Despre dosar” unde utilizatorul poate crea un cuprins al dosarului, cu legături către subdosarele și fișierele din dosarul curent. Legăturile se creează prin tragere cu mausul din panoul central în panoul „Despre dosar”. Legăturile din „Despre dosar” au același meniu contextual (la clic-dreapta) ca fișierele/dosarele din panoul cental.
Conținutul panoul „Despre dosar” este stocat într-un fișier ascuns din dosar numit „.folder_index.txt”. Acesta poate fi șters apăsând butonul „Șterge fișierul index”.
Screenshots available here.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu